nlc.hu
Sztárok
Horváth Tamás megmutatta, milyen nyomorban nőtt fel

Horváth Tamás megmutatta, milyen nyomorban nőtt fel

Horváth Tamás közösségi oldalán sokkoló felvételeken mutatta meg, hol nőtt fel. Tamásiban sétálva rátörtek az érzelmek, és nem bírta ki sírás nélkül a látogatást. Elárulta, a ház akkor sem volt jobb állapotban, amikor ő élt ott.

Horváth Tamás óriási népszerűségnek örvend: nagyon jól mennek a dalai a legnagyobb videómegosztón, rengeteg koncertje van, ráadásul nemrég kiderült, hogy a Sztárban sztár leszek egyik mentorának választották. Nem volt ez azonban mindig így, nagyon mélyről indult, a közösségi oldalán mutatta meg, milyen házban nőtt fel – most erről mesélt a Fem3Caféban.

„Amikor időm engedi, lemegyünk a párommal Tamásiba, letisztítom édesanyám sírját, viszek koszorút. Anyák napján látogattunk le, és ha már ott voltunk, gondoltam felkeresem azt a házat, amelyben a gyerekkorom felét töltöttem. Az embernek vannak rejtett emlékei, amelyeket nem enged előtörni valami, de most előjöttek. (…) Megérkeztem, beléptem az ajtón és egyből elbőgtem magam” – mesélte Horváth Tamás a műsorban, és azt is elárulta, azért osztotta meg ezt a videót, hogy lássa a közönsége, nem lehetetlen kitörni a szegénységből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top