Videó: így játszik Lajos, György és Sarolta a kertben

nlc | 2019. Május 20.
Katalin hercegné maga dolgozott azon a kerten, amelyet most a Chelsea-i Virágkiállításon bemutattak. A megnyitón az egész család részt vett, és videó is készült arról, ahogyan Lajos, György és Sarolta belakják a kertet.

Fontosnak érzi Katalin hercegné, hogy a gyerekei minél több időt töltsenek a szabadban, minderről ő maga mesélt a híres Chelsea-i Virágkiállításon. A „Vissza a szabadba” nevet viselő projekten rengeteget dolgozott, apró részletekig kitalálta, hol érezhetné magát igazán jól egy család. 

Katalin megosztott egy videót, ahol látható, hogyan lakják be a gyerekei, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg a birodalmukat: 

A hercegné tanulmányokra hivatkozott, amelyek azt bizonyítják, hogy a szabadban eltöltött idő jó hatással van az egészségre és a gyerekek fejlődésére is. Vilmos herceggel együtt szeretnék átadni a gyerekeiknek a természet szeretetét, és sokat tesznek a környezetvédelemért is. 

György hercegről és Sarolta hercegnőről már korábban is láttunk képeket, amint a szabadban játszanak, de a kis Lajos hercegről most először osztott meg hasonlót a hercegi pár. A fenti videó nem az egyetlen képanyag, rengeteg prodi fotó is készült Katalin hercegné gyerekeiről. 

Lajos herceg ugyanúgy élvezte a varázskertet, mint Sarolta hercegnő és György herceg: 

Holnap a királynő is kilátogat a virágkiállításra, ahová a királyi család több tagja is elkíséri majd. Sokan reménykednek abban, hogy ismét láthatják majd Vilmosék gyerekeit, esetleg Harry és Meghan újszülött fiát, Archie-t.

Katalin hercegné és Vilmos herceg sok időt tölt a szabadban (fotó: Getty)

Exit mobile version