nlc.hu
Sztárok

Apák napja Vilmos herceggel

Ilyen az apák napja Vilmos hercegéknél

A brit palota közreadott pár fényképet, amelyen Vilmos a három gyermekével van. Apák napja, királykékben.

Két önfeledt fotóval kíván a brit királyi család boldog apák napját. Bár megnéztük volna, ahogy Vilmos és Harry Károly király ölében bolondoznak, valójában így is gyönyörű képek készültek a trónörökösről és György hercegről, Sarolta hercegnőről és Lajos hercegről.

Mindenki boldog, mondhatni önfeledt a képeken, a stylistok pedig a kék több árnyalatát is bevetették, hogy teljes legyen a családi harmónia.

II. Erzsébet brit királynő a Buckingham-palota erkélyén áll (balról) Kamilla hercegnővel, Károly herceggel, György herceggel, Vilmos herceggel, Sarolta hercegnővel, Katalin hercegnével és Lajos herceggel a platina ünnepség végén Londonban 2022. június 5-én

II. Erzsébet brit királynő a Buckingham-palota erkélyén áll (balról) Kamilla hercegnővel, Károly herceggel, György herceggel, Vilmos herceggel, Sarolta hercegnővel, Katalin hercegnével és Lajos herceggel a platina ünnepség végén Londonban 2022. június 5-én (Fotó: HANNAH MCKAY / POOL / AFP)

A képek elkészültét az is nagyban segítette, hogy Vilmos apaként sokat törődik a gyerekeivel, folyamatos és élő kapcsolatuk van. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top