Sztárok

Mezei Léda megmagyarázta, miért hagyta ott a Barátok köztöt

Három évet töltött a sorozatban a színésznő, aki egyszer csak azon kapta magát, hogy se szabadideje nincs, még aludni sem tud eleget, így eljött a rangsorolás ideje.

Május elején derült ki, hogy Mezei Léda és Solti Ádám már csak nyárig dolgozik a Barátok közt sorozatban, aztán végleg felhagynak a forgatásokkal. Mindketten a kevés időre panaszkodtak, hiszen nem csak ez az egy munkájuk van, a sok dolog mellett pedig alig tudnak a családjukkal és a barátaikkal lenni. Mezei Léda most hosszabban is kifejtette, miért döntött a kilépés mellett.

„Egy éve újra elkezdtem színházban játszani, és egyszer csak azt vettem észre, hogy három órákat aludtam, és elkezdtem gondolkodni, hogy ez hosszútávon működik-e. Nagyon sokat kaptam ettől a sorozattól, de rájöttem, hogy új kihívásokat szeretnék. Az nem megy, hogy ezt is csinálom, a színházat is csinálom, három órát alszom, ebbe pedig semmi más nem fér bele” – mesélte a színésznő az RTL Klub Reggeliben

Mezei Léda elárulta, nagyon sok barátot szerzett a sorozatban, családként néz a kollégáira, sírva váltak el egymástól. Ettől függetlenül jóban maradnak, megbeszélték, hogy a barátságuk nem korlátozódik a Barátok köztre, továbbra is tartani fogják a kapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top