nlc.hu
Sztárok
Hien 4 éve szökésben lévő apja először szólalt meg

Hien 4 éve szökésben lévő apja először szólalt meg

Embercsempészettel vádolják az énekesnő édesapját, akit 5 évre ítélt első fokon a bíróság. A vietnámi férfi mindenképpen visszatérne Magyarországra, ha felmentenék.

A Megasztárból ismert énekesnő, Hien édesapja négy éve szökött el Magyarországról, az Interpol is körözi, de sehol nem találják. Az embercsempészettel vádolt, 54 éves vietnámi férfi most először szólalt meg bujkálása kezdete óta, írásban válaszolt a Bors kérdéseire.

A bulvárlapnak bevallotta, csak azért vonta ki magát az eljárás alól, mert az szerinte nem volt tisztességes. Mint mondja, nagyon nehezen viseli családja hiányát, nélkülük sehol sem tud beilleszkedni, de azért a távolból is követi lánya énekesi pályáját. Az első fokon 5 év börtönre ítélt férfi állítja, nem szökött el a házi őrizetből, szabad emberként utazott el az országból.

Arra a kérdésre, hogy szökevényként lehet-e élni, Hien apja azt válaszolta: lehet, csak nem jó, nem teljes értékű élet, de egy „igazságtalan” ítélet miatt nem akar börtönben ülni.

Nguyen Tuan Anh egy évet ült előzetesben, aztán házi őrizetbe került, amit később lakóhely-elhagyási tilalomra módosítottak. Az énekesnő apja a per első tárgyalásán, 2015. június 5-én már nem jelent meg, a bíróság azonnal elfogatóparancsot adott ki ellene

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top