Sztárok

Megverték a Kerozin énekesének barátnőjét

Az énekesnő apróbb sérüléssel megúszta az ütést, de nem érti, hogy vetemedhet bárki ilyesmire.

Döbbenetes történetről számolt be a Kerozin frontemberének párja a közösségi médiában. Böjte Réka, aki Kovács Axel zenekarának vokalistájaként és hangosítójaként is dolgozik, egy gyereknapi rendezvényen került összetűzésbe egy részeg férfival.

A nő szerint megpróbálta finoman, majd erélyesebb szavakkal távozásra bírni az urat, aki odament hozzá kötekedni, miután lejött a színpadról, de a férfi válaszul ököllel állon ütötte.

„Ledöbbentem. Neki akartam ugrani, egy néző fogott vissza, és mire felocsúdtam, kereket oldott. Bekékült a gyűrűje nyoma. Ha hozzáérek, csillagokat látok, de arra sem volt időm, hogy orvoshoz menjek, mert elutaztunk Mallorcára” – nyilatkozta a fiatal nő a Blikknek.

Axel értetlenül áll az eset előtt, aminek következtében párja álla csúnyán belilult. „Suttyók mindenhol vannak, Réka pedig szerencsére nem szenvedett maradandó sérülést, de elképesztő, hogy egy meglett férfi képtelen bocsánatot kérni egy nőtől, akit megütött részegen” – mondta a Kerozin énekese, akit tavaly Réka apja vert össze a nyílt utcán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top