Sztárok

Elképesztő gázszámlát kapott a Kerozin énekese

Kovács Axel nem hitte el a számlán szereplő összeget. A szolgáltató szerint véletlenül készült a csekk.

Nevetséges összegű gázszámlát kapott Kovács Axel, a Kerozin énekese. A csekken egy elképesztő összeg: 2 forint szerepelt.

„Először azt nem akartam elhinni, hogy 2020-ban még mindig lehet kétforintossal fizetni, majd azon akadtam ki, hogy a számlalevél postázása százszor többe kerülhetett, mint amennyit követelnek. Az ötforintost még nem vonták be, és volt is nálam ilyen érme, gondoltam, adok 3 forint borravalót az ügyintézőnek, de a legnagyobb meglepetés a postán ért” – mondta a Blikknek a zenész, akinek végül a lefelé kerekítés miatt a postán semmit nem kellett fizetnie.

Fotó: Budapest Park/Kerozin Facebook

Kovács Axel a közösségi oldalán is megmutatta a csekket. Nyilvános bejegyzésében a következőt írta a fotókhoz:

„Csekk jött a földgázszolgáltatótól! Semmi gáz! Rendezve! A postán azt kérdezték, hogy kártyával vagy készpénzben szeretném fizetni. A kártyáról ugyanis levonják, de kp-ban lefelé kerekítenek 2 Ft esetén. A készpénzt választottam, így lefelé kerekítettek… vagyis úgy fizettem be, hogy egy fillért sem kellett adnom!”

A Blikk megkereste a zenész gázszolgáltatóját, ahol elmondták, a csekk véletlenül készült. „Az ügyfél kérésére külön csekket nyomtatott társaságunk. Véletlen folytán két csekk készült, egy a földgázfogyasztásról, illetve egy a 2 forintnyi késedelmi kamatról” – írták, és hozzátették, hogy természetesen eltekintenek a kétforintos összegtől.

A Kerozin énekesének esete nem egyedi, másokkal is előfordult már korábban, hogy 1-2 forintos csekket kaptak a szolgáltatójuktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top