Sztárok

Így jött össze Palotás Petra a férjével

Szinte meseszerűen talált egymásra az exműsorvezető és német párja.

Palotás Petra 2006-ban egy német párkereső oldalon talált rá élete szerelmére. Az RTL Klub egykori műsorvezetője kíváncsiságból regisztrált csupán az útitárskereső honlapra, álmában sem gondolta volna, hogy ott találja majd meg a férjét – írja a Blikk.

Elmondása szerint Mirko mosolya fogta meg. „Mivel a bringázás az Alpokban is jól hangzott, írtam neki. Nem barátnőt keresett, hanem túrapartnert, de leírta, milyennek képzeli el az ideális nőt. Mosolyogva olvastam, és azt válaszoltam: minden, amit leírtál, illik rám, csak ezerháromszáz kilométerre lakom” – árulta el a 43 éves írónő, aki 3 héttel ezután találkozott Mirkóval Hamburgban.

Azért utaztam én hozzá, mert úgy gondoltam, ha esetleg nem működne köztünk a kémia, nekem Hamburgból könnyebb lenne lelépni, de máshogy alakult” – mondta el Palotás Petra, aki 2 évig élt távkapcsolatban a 49 éves számítástechnikai szakemberrel. Tizenegy éve költözött ki hozzá Hamburgba, 2009-ben megszületett a kislányuk, 6 éve pedig összeházasodtak.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top