Sztárok

Dobó Kata Zsidró Tamásról: „Rá vártam egész életemben”

Vajon hány nagy Ő létezik az ember életében? Erről beszélgettek a NőComment legutóbbi adásának vendégei, ahol Zsidró Tamás és Dobó Kata is elmondták a véleményüket, mi pedig kíváncsiak vagyunk a tiédre.

A NőComment felvezetőjében Ábel Anita kicsit viccesen megjegyezte Zsidró Tamás felkonferálásánál, hogy a sztárfodrász egész életében Dobó Katára várt

A nap témája is e körül forgott, vagyis: hány igazi van az ember életében? Bódi Margó válasza nem lepett meg senkit, persze hogy neki csakis egyetlen férfi létezik, Guszti. Kisó még várja, hogy rátaláljon a nagy szerelem, Ábel Anita pedig – Dobó Katára nézve – közölte, hogy ugye, több igazi is van, és a színésznő is csak helyeselt.

„Nyilván, ahogy az ember bölcsül, egészen másra van szüksége. Egészen másra van szüksége 25 éves korában, meg egészen másra van szüksége harminc fölött. Teljesen mások az elvárások szerintem a partnerrel kapcsolatban.”

Zsidró Tamás szerint egy kapcsolat mindig úgy kezdődik, hogy felajánlod magadban a másiknak azt a lehetőséget, hogy ő lesz az igazi, de az fontos, hogy ehhez az elképzeléshez nem szabad ragaszkodni, ha ez nem jön össze. Az újba pedig csak tiszta lappal szabad belekezdeni. 

Sokáig lehetne ezt ragozni, de te mit gondolsz? 

Dobó Kata és Zsidró Tamás a NőComment felvételén

Itt visszanézheted a műsorból készült egyveleget is: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top