Sztárok

Nem csak Vitray Tamás kezdett új életet már év vége előtt – a sztárvilág szakításai 2019-ben

Idén a hazai sztárvilágnak kijutott bőven a válásokból és szakításokból, mi most csak a legmeglepőbbeket szedtük össze.

Több hazai híresség kapcsolata zátonyra futott ebben az évben. Nem szabad elfeledni, hogy egy kapcsolat vége egy új fejezet kezdetét is jelenti. A sztárpárosok tagjai közül van, akire a szétválás óta újra rátalált a szerelem.

Jolly és Suzy

Egy ország követi figyelemmel Jolly és Suzy szakításának újabb és újabb fejezeteit. Nem múlt el úgy hét, hogy ne jelent volna meg valamilyen hír a mulatós sztárpárossal kapcsolatban. Jolly nyár elején egy másik nőért hagyta el feleségét, majd augusztusban visszament hozzá, hogy aztán újra szétváljanak. Az énekes a nála 20 évvel fiatalabb modellel, Szuperák Barbarával él együtt, akinek addig nem kéri meg a kezét, amíg Suzyval nem sikerül papíron is kimondaniuk a válást.

Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Vasvári Vivien szeptemberben a közösségi oldalán jelentette be: elválnak Fecsóval. A férjet állítólag hideg zuhanyként érte felesége bejelentése, de rögtön felmondta közös albérletüket, és azóta külön élnek. A Konyhafőnök VIP játékosa a szétválás óta már randizgat, de nem akar semmit sem elhamarkodni.

Szente Vajk és Erdélyi Tímea

Hivatalosan is elvált Szente Vajk és Erdélyi Tímea. A páros több mint 7 évig volt házas, kapcsolatuk 3 éve romlott meg, már akkor úgy nézett ki, hogy elválnak, de próbálták menteni a menthetőt. Miután ez nem sikerült, másfél éve beadták a válópert. Idén ősszel sikerült megállapodniuk, Erdélyi Tímeára pedig újra rátalált a szerelem.

Dobó Kata és Zsidró Tamás

Dobó Kata és Zsidró Tamás a NőComment című műsorban

Három év után, októberben szakított egymással Dobó Kata és Zsidró Tamás. A színésznő és a mesterfodrász teljes titokban és barátságban vált el egymástól. Állítólag kihűlt a kapcsolatuk. Részletekről nem mesélnek, de annyi kiderült, hogy nem ez volt az első szakításuk az együtt töltött évek alatt, viszont ezúttal véglegesnek tűnik. 

Vitray Tamás és Kállay Bori

Vitray Tamás (Fotó: Facebook)

Nagy meglepetést okozott november közepén, hogy 32 év után válik egymástól Vitray Tamás és Kállay Bori. „Általában nem szoktam 87 évesen válni, de a sors másként rendelte. Nincs bennem gyűlölet, nincs bennem harag. Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan” – mondta a Story magazinnak a legendás műsorvezető, aki a válás óta nem nagyon beszél a színésznővel. A tévés költözött el a közös budai otthonukból egy kétszobás lakásba, Kállay Bori pedig maradt a házban, ahol az utóbbi időben a kertészen kívül senkit sem láttak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top