nlc.hu
Sztárok

Terveiről vallott a 73 éves Kállay Bori

Régen láttuk: így néz most ki Vitray Tamás volt felesége – Kállay Bori 73 évesen is ragyogó formában van

Képernyőn tűnt fel a 73 éves színésznő.

Kállay Bori a Mokka vendége volt Heller Tamással együtt. Mint kiderült, a színművészek gyermekkoruk óta együtt játszanak, azaz több mint 50 éve állnak egymás mellett a színpadon. Kitalálták, hogy most egy közös darabbal – amely a „Ti, rongyos évek!” címet kapta – rukkolnak elő, legutóbb ugyanis csupán évtizedekkel ezelőtt játszottak együtt.

Kállay Bori

Kállay Bori a Mokkában – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Most már éppen itt az ideje, hogy csináljunk egy közös műsort és tulajdonképpen összegezzük ezt az 50-55 évet” – mesélte Kállay Bori, utalva arra, hogy ő 55 éve, míg Heller Tamás 50 éve van a színi pályán.

Arra a kérdésre, hogyan lehetséges az, hogy soha nem volt közöttük érzelmi szál, a következőket válaszolták: „Pedig jóképű voltam és a Bori gyönyörű volt. Mindent tudtunk egymásról, hogy ki merre, kivel, hogyan. Ezt mindig tudtuk” – vallotta be Heller Tamás.

Kállay Bori

Kállay Bori 55 éve van a pályán – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Cinkostársak voltunk és a mai napig is jó barátságban vagyunk, családilag is” – árulta el Kállay Bori, aki 32 év házasság után, 2019-ben vált el Vitray Tamástól.

Kállay Bori

Kállay Bori (b) Borika és Oszvald Marika (j) Marika szerepében Farkas Ferenc Csínom Palkó című művének próbáján a Budapesti Operettszínházban 2015. április 22-én – MTI Fotó: Illyés Tibor

Olvass még Kállay Boriról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top