nlc.hu
Sztárok

55 éve van a pályán Kállay Bori

Kállay Bori: „Mindig kell valami tervnek lenni, én pozitívan nézem az életet”

Sokat változott a világ az elmúlt 55 évben, és Kállay Bori mindig megtalálta a helyét.

Ma reggel a Mokka vendége volt Kállay Bori, aki több mint fél évszázada a pályán van és úgy érzi, sok mindent meg tudott mutatni magából. 

„Nagyon megváltozott a színházi világ, ahhoz képest, ahogy én kezdtem. De hát ez van, ebben kell részt venni. Én ezért boldog vagyok, hogy ebben 55 éve részt veszek és még mindig itt vagyok. Van hangom, tudok vállalni szerepeket, és fogok is, ameddig csak bírok, hiszen egy színész soha nem megy nyugdíjba, mert ameddig a memóriája éles s a színpadon fizikailag ott van, addig lehet csinálni.

A közönség terén nem tesz különbséget, mert szerinte az emberek azért jönnek, hogy szórakozzanak és értékelik az előadást, és a karrierjével kapcsolatban mindenért hálás. Szerinte az önismeret a legfontosabb, és hogy ennek megfelelően hozott döntéseket, óva int bárki attól, hogy mást hibáztasson egy-egy rossz időszakért. 

Kállay Bori szerepei

Kállay Bori szerint mindent eljátszott, ami benne volt, most szívesen megmutatná magát prózai vonalon

„Mindig kell valami tervnek lenni, és én mindig-mindig előre láttam. Amúgy is mindig pozitívan nézem az egész életet, mert nagyon szeretek élni. Nagyon szeretem az életet, minden pici mozzanatát, ha rossz az idő, ha süt a nap, hiszen olyan rövid ez az élet, amit itt élünk. Ezt tartalmasan kell tenni.”

Hamarosan megünnepli egy előadással az elmúlt 55 évet, egyik vendége a lánya, Fonyó Barbara lesz. Erről is mesélt: 

Kállay Boriról írtuk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top