Sztárok

Kiderült, Kállay Bori hogyan kezeli a válását – eddig csak Vitray Tamásról hallottunk

Kevés olyan megdöbbentő bejelentés volt az elmúlt években, vagy talán évtizedben, mint Vitray Tamás és Kállay Bori válása. Most először kiderül, hogyan viseli a helyzetet a művésznő.

Az elmúlt évtizedekben Vitray Tamás és Kállay Bori házassága idillinek tűnt, amikor egymásról beszéltek, abban csupa szeretet volt. Éppen ezért volt meglepő a Story magazin novemberi címlapja, ahol először olvashattunk arról, válik a pár. Az akkor olvasható interjúból kiderült: 

  • a tévés költözött el a budai otthonukból,
  • Vitray nem fél az egyedülléttől,
  • a gyerekei segítenek Vitraynak,
  • ő nem akarta sem titokban tartani, sem világgá kürtölni a válásukat, Kállay Bori titkolta volna.

„A hír igaz, de nem szeretnék erről többet mondani, remélem, a másik félnek is lesz annyi esze, hogy ne mondjon semmit” – felelte telefonba a 71 éves színésznő a Story magazin kérdésére, és ez a válasz akkor még a férjét is meglepte.

Vitray Tamás és Kállay Bori képe a díszpolgári címek átadásán készült, 2016-ban (Fotó: Vörös Szilárd / smagpictures.com)

Az együtt töltött több mint három évtized alatt is a művésznő volt az, aki kevesebbet mesélt, és inkább megtartotta volna magának a magánéletüket. A megismerkedésükről és egymásról olykor-olykor szívesen beszélt, de a kollégái sem úgy ismerték, mint aki az otthoni történeteket meséli. 

„Büszke nő, nem mutatta, hogy megtört”  – derült ki most a megújult Story legfrissebb számából, ahol először lehet arról olvasni, hogyan boldogul a szétválás óta Kállay Bori Vitray Tamás nélkül

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top