Sztárok

Így lett vége a 32 együtt töltött évnek: részletek Vitray Tamás és Kállay Bori válásáról

A legendás tévés 87 évesen válik feleségétől. Kállai Bori egészen másképpen reagált, mint Vitray Tamás arra a kérdésre, mi vetett véget a 32 éves házasságuknak.

A Story magazin exkluzív anyagban számolt be arról, hogy 32 év házasság után válik Vitray Tamás és Kállay Bori. Mindkét felet megkeresték, és eltérően reagáltak a kérdésre: igaz-e a hír, hogy különmentek? 

„A hír igaz, de nem szeretnék erről többet mondani, remélem, a másik félnek is lesz annyi esze, hogy ne mondjon semmit” – felelte telefonba a 71 éves színésznő, de ez a válasz még a férjét is meglepte.

Vitray Tamás és Kállay Bori 32 éve házasok, a tavalyi készült fotókon nem látszott, hogy baj lenne: 

Megnézem
Összes kép (6)

„Nem értem. A művésznő éppen olyan jól tudja, mint én, hogy az ilyesmi előbb-utóbb kiderül, legjobb, ha mi magunk adunk hírt róla. Az más kérdés, hogy a tényen kívül nincs mondanivalóm nekem sem. Ez annyira magánügy, hogy még az úgynevezett közszereplők sem kötelezhetők magyarázkodásra. Igen, a hír igaz. Harminckét évnyi házasság után egyetértésben döntöttünk így. Általában nem szoktam 87 évesen válni, de a sors másként rendelte. Nincs bennem gyűlölet, nincs bennem harag. Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan.”

Ebben a helyzetben sem hagyták magára a gyerekei, de Vitray Tamás onnan is kapott segítséget, ahonnan nem is várta

A Story magazinnak exkluzív interjúban mesélt Vitray Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top