Sztárok

Kandász Andrea meglepő részleteket árult el Demcsák Zsuzsa esküvőjéről

Demcsák Zsuzsa „esküvőjéről” egyre több részlet lát napvilágot.

Tartalmasan telt az Ázsia Expressz forgatása Demcsák Zsuzsának, aki az indiai út alatt férjet is szerzett magának. A Bors most arról ír, hogy Zsuzsát és szerelmét, Krishant a műsorvezető játékostársa, Kandász Andrea adta össze.

Kandász Andrea vezette a ceremóniát.

Egy szállodai szobában történt, ahogy annak lennie kell, volt jegygyűrű, virág és egy pár, akik szerelmesek egymásba. Természetesen vacsora is, de azon már nem voltam ott. Ők ezt nagyon komolyan gondolták, készültek rá. Krishan vette a gyűrűket. Mindenképpen meg akarták pe­csételni a szerelmüket. Elgondolkodtam, mi az, hogy férj, feleség? A mi kultúránkban úgy működik, hogy bejelentkezel a vallásod szerint a paphoz, aki összead benneteket. Vagy ő, vagy az anyakönyvvezető” – mondta el Kandász Andrea.

Demcsák Zsuzsa arról beszélt korábban, hogy azért nem volt még hivatalos esküvő, mert párja nemrég vesztette el az édesanyját, ezért gyászol. De amint enyhül a gyász, összeházasodnak hivatalosan is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top