Sztárok

Kiderült, ki hivatalos Demcsák Zsuzsa titkos esküvőjére

Demcsák Zsuzsa és párja, Krishan Indiában már összeházasodott, de itthon is tartanak egy titkos esküvőt.

Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz 2. forgatásán ismerkedett meg jelenlegi férjével, Krishannal, akivel úgy tűnik, hogy nagyon jól megvannak. Ezt igazolja, hogy az indiai származású férfi nagyon jól beilleszkedett Zsuzsa családjába, a műsorvezető szülei és gyerekei is imádják. Férjként valószínűleg már a családi mindennapokból is kiveszi a részét – erre a Bors következtet abból, hogy Krishannál egy BKK-bérlet lapult, amikor Demcsákkal a TV2 székházából távozott.

A páros a Mokka felvételére érkezett a televízióba, ahol barátjuk, Gáspár Zsolti várta őket. Zsuzsát kézcsókkal, Krishant pedig hatalmas öleléssel fogadta. A tévés a stábtagoknak is büszkén mutatta be férjét, akivel Indiában már összekötötték életüket, de Magyarországon is terveznek egy titkos esküvőt.

Zsolti ott lesz Demcsák Zsuzsa esküvőjén (Fotó: Facebook)

A nagy napról egyelőre még keveset tudni, a pár az esküvő időpontját és helyszínét is titokban tartja. Zsuzsa annyit árult el mindössze, hogy az esküvőre hivatalos Gáspár Zsolti is, akivel nagyon jó barátok lettek az Ázsia Expressz 2. forgatásán.

Demcsák Zsuzsa egyébként kapott hideget-meleget, amióta a műsorban szerepel. A műsorvezetővel készült interjúnkat ITT olvashatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top