Sztárok

Gáspár Zsolti pikáns dolgokat mesélt Demcsákról és férjéről

Kiderült, majdnem a Gáspár családba nősült be Demcsák Zsuzsa párja, Krishan.

Gáspár Zsolti, akit még ma is felpofoz az apja, pikáns részleteket árult el Demcsák Zsuzsa mesébe illő szerelmérőlírja a Bors. Mielőtt kiderült volna számára, hogy Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan megtetszettek egymásnak, a saját vejének szánta az indiai jógamestert.

Krishan indiai stábtag volt a forgatások alatt, és az első pillanattól jóba lettünk. Rögtön kiszúrtam, hogy nem csak jóképű és tanult, de igazi jó ember is. Pont olyan, amilyen úriembert a nagylányomnak, Gabicának szánnék. A telefonján mutattam is neki képet a lányomról a közösségi oldaláról, és nagyon tetszett neki Gabica” – árulta el az Ázsia Expressz 2. sztárja, aki mégis hamar letett nagy tervéről, amikor megérezte a kölcsönös vonzalmat Demcsák Zsuzsa és vágyott veje között.

Demcsák Zuzsa és férje Krishan (Fotó: Story magazin)

Szemtanúja voltam a pillanatnak, amikor Krishannak megakadt a szeme Zsuzsin, és fordítva. El is kezdtem őket heccelni, hogy érzem, itt forr a levegő, és ebből szerelem lesz. Szóval bőven volt szerepem abban, hogy összemelegedjenek, és igazam is lett” – mesélte Gáspár Zsolti, aki előtt még szerelmük beteljesedésének éjszakái sem maradtak titokban. „A közel kéthetes forgatási leállás alatt bőven volt idejük megismerni egymást, és akkor már egy szobából is jöttek ki, Zsuzsa ujján pedig gyűrű ragyogott” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top