Sztárok

Mesterien választotta ki a ruháját Nyári Dia

Nemrég mesélt arról Nyári Dia, hogy a szülés óta nem elégedett az alakjával, és többnyire bővebb ruhákkal vagy kaftánnal igyekezett takargatni magát. Hát most nem így volt, és milyen jól tette!

Látványos, színes ruhában érkezett Nyári Dia a JOY SMA gálára, amit a helyszínen is sokan dicsértek és az Instagram-oldalára feltöltött képhez is sok bókot írtak a hozzászólók. A színek és a csíkozás optikailag is karcsúsította, és ő is jól érezte magát a ruhában. 

Nyári Dia és Kovács Dániel (Fotó: Papp György)

Júliusban lesz egyéves Nyári Dia és Kovács Dani kisfia, Zétény – vagy ahogy a szülők becézik, Zéti – és a színésznő korábban is mesélt arról, hogy eredetileg hamar el akarta kezdeni a tornát, de nem minden a tervei szerint alakult. 

„Vágjunk bele. Nem titkolt vágyam a szülés előtti formám visszanyerése… Vagyis inkább a szülés előtt két évvel lévő alakom. (…) És persze jó lenne visszaállítani a szétnyílt hasizmomat is, amire tökéletes a #healthymom program” – mondta Dia még novemberben, de azóta sem tudott rendesen fogyni. Végül egy orvos barátja vizsgálatai után kiderült a színésznő inzulinrezisztenciája, és valószínűsíthető, hogy ezért nem tudott lefogyni. Erről az RTL Klub Reggelijében mesélt is nemrég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top