Sztárok

Lehullt a lepel Zalatnay Sarolta, Kovács Kati és Koncz Zsuzsa kapcsolatáról

Sokan azt hiszik, örök rivális Kovács Kati, Zalatnay Sarolta és Koncz Zsuzsa. Most ők maguk mondták el, mi az igazság.

Bár sokan azt gondolják róluk, hogy állandóan rivalizáltak, ők nem így emlékeznek a régi időkre. Koncz Zsuzsa korábban arról mesélt, hogy Zalatnay Saroltával közös ágyban is aludtak egy külföldi útjuk során.

„A közös ágyra én speciel nem emlékszem, de simán elképzelhető. Hiszen barátnőknek nem mondanám magunkat, de jóban voltunk egymással, nem volt féltékenykedés és rivalizálás” – mondta a Blikknek  Zalatnay Sarolta.

A közös ágyra Kovács Kati viszont tökéletesen emlékszik.

koncz, zalatnay, kovacs

Kovács Kati, Zalatnay Sarolta és Koncz Zsuzsa kapcsolata nem volt rossz. A képen Kovács Kati Harangozó Terivel – Fotó: smagpix

„Ez nagyon édes volt, amikor megérkeztünk ebbe a szállodába. A Magyar Televízió – gondolom – úgy akarta, hogy egy helyen legyünk, ne mindenkinek külön szoba jusson, de szerintem az nem is lett volna jó… Szép emlékek, szinte gyerekek voltunk, fiatalok, tele reménnyel, mindenféle ellenségeskedéstől mentesek. Nem volt elkülönülés, mint most, mindenki megy a saját csapatával, és nem találkoznak egymással a zenészek” – mondta Kovács Kati.

(Kiemelt kép: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top