Sztárok

Ismét támadják Schobert Norbi kisfiát

Rubint Réka képtelen megóvni a kis Norbit az internetes trolloktól.

Elképesztő változáson ment keresztül Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke, a 11 éves ifjabb Schobert Norbi. A kisfiú egy év alatt kockásra gyúrta magát, és nem kevesebb, mint 12 kilót adott le. Az eredményekről a kisfiú és édesanyja is büszkén oszt meg fotókat az interneten, ezzel viszont magukra szabadították a népharagot.

„Régen, amikor Norbika kisebb volt, azért támadtak, hogy miért husi. Most pedig azzal piszkálják, hogy biztosan mi, a szülei erőltettük rá, hogy ilyen sportosan kell kinéznie” – mondta Rubint Réka arról, mivel kell kisfiának szembenéznie.

Rubint Réka egy rendezvényen a két Norbival

„Én is ezért osztottam meg az előtte-utána fotót, mert hiszem, hogy sokaknak erőt adhat, bátorítást, hogy vágjanak bele az edzésbe – tette hozzá a Blikknek Réka, aki nem bánja, hogy félmeztelen képeket posztolt a kisfiáról. – Nem tudom és nem is akarom eltiltani őket az internettől. Inkább mindig elmagyarázom nekik, hogy a sikeres és jó embereket mindig támadják. Ráadásul, mivel ők ismert emberek gyerekei, ez fokozottan igaz rájuk. Persze, sajnálom a fiamat, majd megszakad a szívem, amikor szomorúan jön oda hozzam, majd azt kérdi: anya, miért bántanak és támadnak?”

Az anyuka elmondása szerint Norbi napi két órát vízilabdázik, külön sportórákra és crossfit edzésekre jár – és természetesen betartja az Update-módszert, hiszen édesapja lassan kész lenne átadni neki a cégvezetést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top