Sztárok

A baba nevéről beszélt Németh Kristóf

Németh Kristóf felesége a második trimeszterben jár, és saját bevallása szerint fantasztikusan érzi magát. A pár azonban elárulta, már a neve is megvan a picinek.

Pár héttel ezelőtt derült ki, hogy Németh Kristóf és felesége, Zita babát várnak. Azóta már többször meséltek a témával kapcsolatban, most a Mokkában pedig egy különleges titkot is elárultak. Decemberben házasodtak össze, és nagyjából azóta tervezik is a babát. Németh Kristóf februárban figyelt fel a jelekre, de pontosan csak a nászúton derült ki, hogy Zita áldott állapotban van

„A második trimeszterben járok. Pihenéssel telik, végtelen a boldogságom, életem legjobb időszakát élem” – mesélte Zita, majd Istenes László rákérdezett a pici nemére, amit egyelőre nem árultak el.

A nevekkel azonban nem állnak hadilábon, elárultak párat. Illetve az biztos, hogy L betűvel kezdődik majd a keresztnév, továbbá az is kiderült, hogy év végére várják a picit, az elmondottakból arra lehet következtetni, hogy novemberre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top