Sztárok

Stranger Things 3: elképesztő, mennyit változtak a szereplők

Persze, tudjuk, hogy a kamaszkor az az életszakasz, amikor a leglátványosabban megváltozik az ember. De a Stranger Things szereplői valójában mindig gyerekek fognak maradni a fejünkben, pedig már egyáltalán nem azok.

Mindenki, akit magával ragadott az összetartó és a demagorgonnal élet-halál harcot vívó kölyökcsapat története, alig várja, hogy vége legyen a munkaidejének – vagy szerencsésebb esetben szabadságot is vett ki –, hiszen a Netflixre végre-valahára felkerült a Stranger Things harmadik évada. Azt már tudjuk, hogy a történet szerint most 1986-ban járunk, és ahogy a valóságban, úgy a filmben is épp nyár van, és három év telt el azóta, hogy Will, Dustin, Mike és Lucas rábukkant Elevenre.

Kíváncsiak voltunk, mennyit is változtak a szereplők a kezdetek óta, úgyhogy kutattunk egy kicsit az interneten. Nem tagadjuk, egyik ámulatból a másikba estünk a harmadik évad bemutatóján készült képeket elnézve, hiszen a lányok már igazi felnőtt dívaként vonultak a vörös szőnyegen, az egykori „kisfiúk” közül pedig van, aki serkenő körszakállat villantott az eseményen. De hagyjuk is a mesét, jöjjenek a képek:

 

 

Részlet a Stranger Things című sorozatból (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top