Sztárok

Sipos Péter megrendülve beszélt az elhunyt Ambrus Zoltánról

Hosszú betegeskedés után elhunyt Ambrus Zoli, az Irigy Hónaljmirigy tagja. Sipos Péter a Mokkában beszélt arról, hogy nem számítottak a gitáros halálára.

Ma reggel jött a szomorú hír, hogy hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja. A zenészvilág gyászol, a zenekar frontembere, Sipos Péter a Mokkában beszélt barátja haláláról. A humor nagyágyúja elmondta azt is, hogy mit köszönhetett a csapat a gitárosnak.

„Nem számítottunk rá… Jött egy hirtelen rosszullét, majd kórházba került, és műtétek sora következett. Próbálták megmenteni, volt, hogy jobban volt, majd megint műteni kellett, és jött ez a tragédia. Csak tegnap este kaptuk a hírt, egyelőre még nem tudjuk a diagnózist, az viszont biztos, hogy egy hosszas lefolyású dologról van szó” – mesélte reggel Sipos Péter, aki 3-4 napja volt bent a barátjánál az intenzív osztályon. Mint mondja, kicsit jobban volt, de akkor is éppen két műtét között rehabilitálódott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top