Sztárok

Így néz ki most Szabó Zsófi ritkán látott öccse

Szabó Zsófi elbűvölő családi fotót posztolt, végre az öccsét is láthatjuk.

Szabó Zsófi Nyíregyházán időzik, ahonnan eddig csak férjével és kisfiával posztolt, most azonban – évek után – a testvérét is láthatjuk. Mint az a bejegyzésből kiderült, Gyuszkó Orlandóban élt, és csak nemrég költözött haza, éppen ezért sok időt tudnak együtt tölteni. Pálma asszony és a műsorvezető öccse ellátogattak Nyíregyházára, és egy közös kép is landolt Zsófi közösségi oldalán.

„Ez a kép több szempontból is igazán kedves számomra. Először is azért mert a testvérem is rajta van, ami nagyon ritkán fordul elő. Másodszor, mert azt is megengedte, hogy posztoljam. Harmadszor pedig, mert lejöttek velünk Nyíregyházára, ami szintén nem gyakori. A testvérem, Gyuszkó egyébként évekig Orlandóban élt, és egy éve hazaköltözött, aminek annyira de annyira örültem. Mendel Kukkónak szólítja, és imádják egymást. Olyan jó amikor együtt a család!” – írta az Instagramra feltöltött képéhez Szabó Zsófi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top