Sztárok

Daganatos betegség miatt műtötték Csernus Imrét

Intő jelnek, figyelmeztetésnek tekinti daganatát Csernus Imre, akit nemrég műtöttek meg betegsége miatt.

Csernus Imre visszavonult, Noszvajon él, a magánrendelései és az előadásai mellett ott pincérkedik. Hazánk egyik legismertebb pszichiátere a halállal kapcsolatos érzéseiről, az emberhez méltó létről és az élettel kapcsolatos nézeteiről mesélt, mivel pár hónappal ezelőtt egy csomót vélt felfedezni az állán borotválkozás közben. 

„Egy pici, fájdalmas csomó volt. Elmentem az orvoshoz, az ultrahangon azt mondták, ez nekik nem tetszik, ezért továbbmentem. Kiderült, hogy a fültőmirigynek egy jóindulatú daganatáról van szó, ami a növekedés miatt hatást gyakorolhat az arcidegre” – mesélte a Mokkában Csernus Imre, aki ekkor egyből elkezdett gondolkodni, hogy vajon milyen külső, illetve belső hatások miatt kerülhetett ebbe a helyzetbe.

Fotó: Mokka

„Miért ijednék meg, amikor már régóta szívvel-lélekkel csinálok mindent. Az, hogy jön egy ilyen intő jel, csak egy figyelmeztetés, hogy valamit nem jól csinálok, ezen kell változtatni. (…) Meghalok?! Akkor mi van? Nekem természetes, hogy az élet halállal végződik. Sokat láttam, sok mindent átéltem, balesetekben majdnem meghaltam, de nincs bajom a halállal” – folytatta a pszichiáter, akit júniusban műtöttek meg, most már teljesen meggyógyult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top