Sztárok

Gundel Takács Gábor: „Életképes gyerekeket neveltünk”

Gundel Takács Gábor gyerekei már kirepültek a szülői házból, szobáik azonban érintetlenül maradtak.

Gundel Takács Gábor hamarosan visszatér a képernyőre, hiszen jön az Áll az alku legújabb évada. A tévés egy ideje csak sportriporterként dolgozik, most újra a stúdióé a főszerep. A sok munka mellett apai teendőit is becsülettel végzi: bár 25, 23 és 21 éves gyerekei már felnőttek, mégis mindig szakítanak időt egy kis közös programra. A Story magazin elvitte őket egy közös edzésre, hiszen a legkisebb fiú, Bence az Újpest FC kapusa. 

„Az elköltözés nem egyszerre történt: Gergő kollégista lett, aztán a lányom is elment. Bence már kiskamaszként távozott, először az MTK-nál, majd Felcsúton lett akadémista. Apránként hozzászoktunk a feleségemmel, hogy nincsenek velünk. Hétvégén azért általában megjelennek. A házban a szobáik várják őket, azokhoz ragaszkodnak, nem is alakíthattuk át őket” – mesélte a lapnak Gundel Takács Gábor, majd a fia vette át a szót, aki többek között arról is mesélt, milyen ára van annak, hogy profi sportoló legyen az emberből. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top