Sztárok

Elektromos rollerezés közben meghalt Emily Hartridge brit YouTube-sztár

A 35 éves sztár egy kisteherautóval ütközött Londonban.

Emily Hartridge brit tévésztár és YouTube-celeb lett az első halálos áldozata az elektromos rollerezésnek Nagy-Britanniában – adta hírül a Guardian.

A 35 éves nő pénteken reggel vesztette életét, miután az elektromos rollerével összeütközött egy kisteherautóval egy londoni körforgalomban.

A sztár halálát az Instagramján jelentették be:

„Mindannyian szerettük őt, és soha nem fogjuk elfelejteni” – olvasható a bejegyzésben. A poszt mellett részvétüket fejezték ki többek között Davina McCall és Zoe Hardman tévés műsorvezetők, Chris Stark, a Radio 1 DJ-je és Harry Gardner zenész.

Hartridge a közösségimédia-sztárok első hullámában vált híressé a „Tíz ok, amiért…” című videósorozatával, amelyben a modern élet dolgait mutatta be vicces formában. Miután havonta hárommillió megtekintést értek el a videói, tévéshow-k vezetését bízták rá.

Nagy-Britanniában – ahogy Magyarországon is – tilos elektromos rollerrel az utakon közlekedni, mivel a jogszabályok szerint az eszköz nem számít járműnek. A brit közlekedési miniszter hétfőn egyeztetni fog a nagy e-rollerkölcsönző cégekkel, hogy jelezze nekik: kötelességük figyelmeztetni ügyfeleiket a szabályok betartására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top