Sztárok

Kardffy Aisha: „Máté mindig meglep valami finomsággal”

Kardffy Aisha Kiskeróval való kapcsolatáról, a színházról, szüleiről és az alakjáról is mesélt a Story magazinnak.

Több mint egy éve alkot egy párt Kardffy Aisha és Kerényi Miklós Máté. Az ifjú színésznőről nem sokat tudni, most azonban mesélt kicsit a Story magazinnak, többek között a közös életükről és irigylésre méltó alakjáról is. „Az elmúlt másfél-két évben sokat fogytam anélkül, hogy bármin változtattam volna. Nincs speciális étrendem, és edzeni sem járok. Sőt bevallom, előfordul, hogy még gyorséttermi kaját is eszem. Alighanem én az a típus vagyok, aki akkor tudja formában tartani a testét, amikor boldog. Most a magánéletem és a karrierem is rendben van, talán ez is hozzájárul a megjelenésemhez” – árulta el Kardffy Aisha

„Már kislánykoromban is mindig izgatottan vártam, hogy édesanyukám mivel készül. Máté ugyancsak imád reggelizni, gyakran meglep valami finomsággal. Bearanyozza a napunkat, ha jut időnk valamit együtt elkészíteni. Ilyenkor mindenkinek megvan a maga feladata. A sós reggelit részesítjük előnyben. Kettesben a legjobb elfogyasztani, amit együtt csináltunk” – avatott be a részletekbe a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top