Sztárok

Schobert Norbert elárulta: ezért dolgoznak a gyerekei

Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka fontosnak tartja, hogy gyerekei megtanulják és megbecsüljék a pénz értékét.

A munka becsületére neveli a gyermekeit Schobert Norbert és Rubint Réka. A Wizz Airre panaszkodó életmód-tanácsadó és felesége következetesen vallja: az így megkeresett pénzt jobban becsüli az ember, épp ezért támogatják, hogy a 16 éves Lara és a 14 éves Norbika dolgozzon a nyári szünetben – írja a Blikk.

Lara a Bajcsy-Zsilinszky utcai Norbi Update üzletben foglalkozik a vásárlókkal, illetve süti a termékeket, az elképesztő változáson átment Norbika pedig a teletálban ételeket csomagol. „A nyár elején megbeszéltük, hogy legalább két-három hetet mindenképpen dolgozzanak mindketten. (…) Fontosnak tartom, hogy megtanulják, és megbecsüljék a pénz értékét” – nyilatkozta Schobert Norbi.

Édesanyjuk, Rubint Réka szerint fontos, hogy a lánya mindenképp kemény munkával szerezze az első tapasztalatait a felnőtté válás útján. Norbi egyébként egy versenyt hirdetett a minap: 100-szor 100 ezer forint vár azokra, akik a legtöbb feleslegtől szabadulnak meg. 

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top