Sztárok

Csernus Imre daganatos megbetegedéséről és életmentő műtétjéről vallott

Csernus Imre a nyilvános szereplésektől visszavonultan él, a Best magazinnak adott interjújában mesélt betegségéről és műtétjéről!

Csernus Imre évek óta visszavonultan él vidéken, most a BEST magazinnak adott interjújában mesélt nyálmirigydaganatáról. A csomót egy borotválkozás alkalmával fedezte fel.

„Engem sokkal jobban érdekelt a megoldás, mint a sajnálkozás. Tudtam, hogy az orvosok meg fogják tenni, ami lehetséges, de a testnek és a léleknek az egyensúlya nemcsak azt jelenti, hogy a testet gyógyítom, a lélekkel is kezdeni kell valamit. Azonnal be is indítottam” – mondta Csernus Imre, aki a diagnózis után fél évvel feküdt csak kés alá, addig, mint mondja, mindent lezárt, és elintézett maga körül.

A szakértő szerint fontos a pozitív hozzáállás.

„A műtétre is ezzel a mentalitással feküdtem be, még nyugtatót sem voltam hajlandó bevenni, mert tudtam, mi vár rám, nem aggodalmaskodtam miatta. Besétáltam, lerúgtam a papucsomat, és felfeküdtem az asztalra” – mondta Csernus Imre.

További részletekért keresd a BEST magazint!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top