Sztárok

Így csókolta indiai férjét Demcsák Zsuzsa – videó

Két és fél hónap után ismét találkozhatott a szerelmével a műsorvezető.

Meglepetésként érkezett meg csütörtök délután Demcsák Zsuzsa pár nappal későbbre várt szerelme, a 36 éves Krishan Dangwal. Megható volt a pillanat, amikor a műsorvezető a repülőtéri forgalommal és a kíváncsi szemekkel egyáltalán nem törődve csókolta meg egyenesen Indiából érkező szerelmétírja a Blikk.

Demcsák Zsuzsa ragyogott a boldogságtól, hiszen párjának az első csókkal a fülébe suttogott szava az volt, hogy szeretlek.

Az egész eddigi életét kellett felszámolnia, a munkáit befejezni. Az otthonát pakolta be pár bőröndbe. Nagyon kell szeretni valakit, hogy ezt megtegye” – mondta a műsorvezető, aki már felkészítette kedvesét a reflektorfényre.

Fotó: Story magazin

Az augusztusi esküvőre készülő szerelmeseknek most be kell rendezkedniük a magyarországi közös életünkre. „A valódi együttélésünket kezdjük el. Egyszerre furcsa és természetes is ez a helyzet, mert nagyjából tíz éve nem éltem együtt senkivel, ő sem volt még házas soha, mégis annyira egyértelmű, hogy mostantól együtt élünk” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top