Sztárok

Oravecz Nóra Kanadáig menekült a kiégés elől

Oravecz Nóra február elején költözött Vencouverbe, hogy eltávolodjon mindentől...

Oravecz Nóra az utóbbi évek egyik legtermékenyebb írója és bloggere. Kilenc könyve jelent meg, naponta gyártott tartalmat a blogjára, 2-3 előadást tartott hetente és közösségi oldalak kezelésével is foglalkozott – ekkor jutott el arra a pontra, hogy ha nem pihen egy kicsit, teljesen kiég. Először Amerikáig, majd Kanadáig menekült.

„Február 19-én azzal a céllal érkeztem Vancouverbe, hogy eltávolodjak mindentől, és végre láthassam azt, hogy ki vagyok, amikor senki sincs körülöttem, hogy elmondja, hogy ki vagyok, vagy hogy mit kellene csinálnom – miközben nekem már halvány elképzelésem sem volt arról, hogy milyen úgy élni, amikor nincsenek rajtam címkék. Senkinek sem kívánom azt a mellékhatást, amit a 9 könyvem hozott magával. (…) Az izoláció az életem masszív része volt legalább 2015 óta, amiről csak azok tudtak, akik közel álltak hozzám. Az első amerikai utam után átaludtam 3 teljes hónapot, és csak akkor mozdultam ki otthonról, amikor muszáj volt. Tudtam, hogy nem otthon van a helyem, mégis belekényszerítettem magam egy időre” – részletezte Oravecz Nóra, aki nemsokára egy előadás miatt érkezik Budapestre, aztán megy is tovább New Yorkba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top