nlc.hu
Sztárok

Oravecz Nóra az eltűnésről

Oravecz Nóra elárulta, miért tűnt el az utóbbi években

Oravecz Nóra nevével régebben naponta többször is találkoztunk, egy ideje azonban nem hallottunk róla.

Oravecz Nóra évekig meghatározó szereplője volt a mindennapi híreknek és a közösségi médiának, ám jó ideje egyáltalán nem hallani róla. Bár sok megkeresést kap, többnyire elzárkózik az interjúktól, a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorral azonban kivételt tett! Mi van a sikeren túl? Mennyit változott az elmúlt években? Miért vállalta ezt az interjút sok év kihagyás után? – ezekre mind választ kapunk.

Oravecz Nóra az első hazai bloggerek egyike volt, aki sikerre vitte a műfajt, ám a nem várt – vagy talán nem is remélt – siker rengeteg olyan eseményt indukált az életében, amivel akkoriban nem is számolt.

„Eléggé magányos farkas voltam, egyedül mentem az utamon, és megvalósítottam magam; leginkább támadásokat kaptam. De nem ez volt igazán kemény, hanem amit előtte, általános iskolában, meg amiben felnőttem a sulik környezetében kaptam. Azonban nem az érdekelt, hogy nekik bármit bebizonyítsak, egyszerűen csak erősen éreztem, hogy van bennem valami, amit meg tudok mutatni. Annak idején is arról írtam, amit megtapasztaltam. Teljesen jól működött, a közönség örült neki, hogy végre valaki kimondta azt, amit ők is megtapasztaltak. Most is ugyanezt csinálom. Megértem, hogy volt, akinél kiverte a biztosítékot, hogy a 23 éves kislány mit írogat. Nagyon sokat puhultam az évek során, sokat dolgoztam magamon, és 23 évesen nem olyan az ember, mint 33 évesen” – mondja Oravecz Nóra a Spirit FM-en is hallható műsorban.

Nóra egy huszárvágással hagyta hátra azt a közeget, amely már nem volt komfortos számára, miközben kilenc sikeres könyvet írt, többségük bestseller énmárka témában.

Oravecz Nóra

Fotó: #nofilter

„Annyian mondták nekem, hogy Nórika, most használd ki, ameddig ez tart, mert lehet, hogy jövőre már nem lesz. Ez olyan szinten meghatározta azt, hogy hogyan dolgoztam, hogy félelemből mentem előre. Országjáró turnékat szerveztem, könyvet írtam, blogot írtam – teljesen egyedül –, közben öt helyen social media menedzserként dolgoztam. Annyira féltem, hogy ennek vége lesz, és valamiből meg kell élni. Ebbe persze, hogy belebetegszel. Egy idő után tudatosan vontam ki magam mindenből, és kevés emberrel beszéltem, egyre kevesebbet mozdultam ki. Sok social media szereplő van így, annak ellenére, hogy erre vágytak. Szembesültem egy masszív kiégéssel, korábban el nem tudtam képzelni, hogy így alakul. Ekkor történt egy éles váltás az életemben, és most már kizárólag énmárka szakértőként tevékenykedem” – tette hozzá Oravecz Nóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top