Sztárok

Meglepő, hogy mit csinálnak az Agymenők sztárjai a sorozat után

Két hónapja már annak, hogy a népszerű Agymenők (The Big Bang Theory) sorozat elbúcsúzott a nézőktől. A hét főszereplőt az elmúlt években a szívükbe zárták a nézők, így érthetően mindenki tudni szeretné, hol és milyen műsorban találkozhat újra a régi kedvencével. (Vigyázat, a cikk spoilereket tartalmaz!)

Az Egyesült Államokban és nálunk is töretlen népszerűségnek örvend az Agymenők című sorozat. Ha tippelnünk kellene, azon kevesek közé tartozik majd, amit az itthoni csatornákon orrba-szájba ismételnek majd, akárcsak a a Jóbarátokat, a karakterek is ugyanúgy beégtek, mint mondjuk Rachel vagy Chandler figurája. Sheldon Cooper sztorijának spin-offjaként máris megérkezett Az ifjú Sheldon kalandjait bemutató előzmény sorozat, de vajon életben tartják-e valahogy a többi szereplő karakterét. Esetleg maguk a színészek is örülnek, hogy tíz év után új lehetőséget kapnak? Összeszedtük, amit erről tudunk. 

(Vigyázat, a cikk spoilereket tartalmaz!)

 

Megnézem
Összes kép (11)

Leonard – Johnny Galecki

Munka: Hogy a képernyőre mikor tér vissza a színész, a körül még sok a titok. A The Conners sorozatban azonban állandó szerepet egyelőre nem vállalt. „Azt hiszem, szükségem van egy kis szünetre” – nyilatkozta az E! csatornának Galecki, aki producerként egy másik sorozatot is jegyzet, de ezt (Living Biblicallyt) 13 rész után elkaszálták.

Magánélet: Élete legfontosabb szerepére készül Leonard. A sorozat végén Penny és Leonard árulta a többieknek, hogy hamarosan kisbabájuk lesz, hiszen Penny várandós. Pontosan ez történt a színésszel a valóságban is: igaz, hogy még nem vezette oltárhoz, 22 évvel fiatalabb szerelmét, Alaina Meyert, de az eljegyzési gyűrű már felkerült a hölgy ujjára. „A fellegekben járunk, mivel hamarosan egy csöppséget köszönthetünk ebben az őrült ám csodálatos világban. Kérjük, tartsátok tiszteletben, hogy most egy kis intim szférára van szükségünk családunk körében” – jelentette be a színész, hogy hamarosan apuka lesz

Sheldon – Jim Parsons

Munka: Könnyesre sikerült dr. Sheldon Cooper búcsúja az Agymenőkkel, hiszen az utolsó epizódban olyan őszinte, meghitt vallomást tett a barátainak, amire 12 éve vártunk. A színész elárulta, hogy ő is nagyon meghatódott az utolsó epizód felvételei alatt, azonban nem szakad el végleg Sheldon karakterétől. Folytatódik az Ifjú Sheldon sorozat, melynek nemcsak ő az egyik producere, de narrátorként is hallhatják a nézők a hangját. A széria harmadik évada ősszel kezdődik az Egyesült Államokban, itthon az HBO-n látható. 2020-ban már biztosan visszatér a képernyőre. A Glee, valamint a Kés/Alatt sorozatok is jegyző Ryan Murphy dolgozza fel a The Boys in the Band Broadway produkciót, melynek egyik szereplője Jim Parsons lesz.

Magánélet: Parsons saját bevallása szerint teljesen átlagos életet él a férjével, Todd Spiewakkal, akivel 2017-ben New Yorkban házasodtak össze. „Reggel megkávézunk, elmegyünk dolgozni, hazajövünk, berakjuk a mosógépbe a ruhákat, levisszük a kutyákat a parkba. Átlagos élet, de tele szeretettel, szerelemmel” – nyilatkozta korábban.

Penny – Kaley Cuoco

Munka: Az már biztos, hogy Cuoco nem ad lejjebb a munkából az Agymenők után sem. Már alá is írt egy szerződést, mely a DC képregény-univerzum egyik karakteréről (Harley Quinn) szól majd. Cuoco nemcsak a szinkronizálni fog az animációs sorozatban, de annak egyik producere is lesz. Emellett szerepelni fog a The Fligh Attendant című minisorozatban is, melynek a bemutatójáról egyelőre még nincsenek hírek. A tévés munkákon túl Cuoco csatlakozott egy új YouTube-on megtalálható show-műsorhoz (The Great Travel Hack), melynek ő a műsorvezetője. Az epizódokban két csapatnak kell eljutni New Yorkból Los Angeles városába úgy, hogy a lehető legalacsonyabb szén-dioxid-kibocsátású járművet használják.

Magánélet: Cuoco persze arra is figyel, hogy házassága is működjön. 2018 nyarán ment hozzá Karl Cook milliárdoshoz. A nászt a közös luxuslovardájukban tartották.

Amy – Mayim Bialik

Munka: Az már biztos, hogy ősztől szinkronizál, valamint folytatja a blogját, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Sokan várják tőle a gyerekneveléssel kapcsolatos könyvének folytatását is.  

Magánélet: Mayim a valóságban egy 14 éves és egy 11 éves kisfiú édesanyja, akiket egyedül nevel. A neurológus diplomával büszkélkedő színésznő, a sorozat vége után egy európai utazásra indult. Töltött fel fotókat az Instagramra Olaszországból, de zongorázni is leült egy nagyon autentikus koszovói épületben. 

Raj – Kunal Nayyar

Munka: Raj Koothrappali nem találta meg a szerelmet az Agymenők végén. A színész nagyon élvezte a sorozat minden percét, azonban ő volt az, aki már áprilisban bejelentette, hogy az utolsó epizód forgatása után lelép egy időre Hollywoodból. „Indiába megyek, mert szeretnék több időt tölteni a szüleimmel. Alig voltam tizennyolc éves, amikor elhagytam a hazámat, és úgy érzem, most nagyon fontos számomra, hogy hazamenjek és a családommal a szeretteimmel legyek. Sokat dolgoztunk az elmúlt 12 évben, és a szívem azt diktálja, hogy az a helyes út, ha most anyukámmal és apukámmal leszek” – mondta a Parade magazinnak a színész, aki majd a hangját kölcsönzi az egyik mesefigurának a Trollok folytatásában.

Magánélet: Hogy a színészt elkísérte-e az utazásra a felesége, az egykori Miss India győztes, Neha Kapur, azt nem tudni.  Két napja egyébként a színész átrepült Londonba, ahol egy bollywoodi színésznő születésnapját ünnepelték, ám neje ott sem bukkant fel.

Howard – Simon Helberg

 

Munka: Bár az Agymenőkben nem Howard karaktere volt a legszínesebb, a színésznek nem volt oka panaszra az elmúlt években. Nemcsak a gázsija volt egyre tetemesebb, de moziszerepekkel is megtalálták. Játszott például a Florence – A tökéletlen hang című filmben, amelyben Meryl Strepp és Hugh Grant volt a párja. Helberget egészen a Golden Globe-jelölésig repítette a szerep. Hogy mit tervez az Agymenők után, nem tudni, azonban van esély arra, hogy ő nem végleg búcsúzott a karakterétől. Néhány hete ugyanis a sorozat atyját Chck Lorre-t arról kérdezte a the Hollywood Reporter magazin, hogy kinek a sztorijából tudna elképzelni egy spinoff sorozatot. Lorre azonnal rávágta, hogy Wolowitz családi életének folytatásában lát lehetőséget.

Magánélet: Helberg nemcsak a sorozatban, de a magánéletben is kétszeres apuka. Az Agymenők indulásának évében vette feleségül Jocelyn Towne színésznőt. Lányuk, Adeline hétéves, míg fiuk, Wilder ötesztendős. Azt mondja ő pont olyan esetlen, ügyetlen apuka volt a kezdetekben, mint a sorozatbeli karaktere, de idővel beletanult az apaságba.

Bernadett – Melissa Rauch

Munka: Hamarosan pedig bemutatják a The Laundromat című filmet, amelyben Rauch olyan sztárokkal játszik együtt, mint Meryl Streep, Gary Oldman vagy Antonio Banderas. Őt már biztosan viszontláthatjuk a televízióban is. Mivel feltűnik majd a Black Sunday sorozatban is 2020-ban. Úgy tűnik, munkából nincs hiány! 

Magánélet: Bernadettet boldog feleségként és kétszer anyukaként láttuk utoljára az Agymenőkben. A színésznő élete sokban hasonlít az általa megformált karakteréhez. 2017 decemberében egészséges kislánynak adott életet, aki a Sadie nevet kapta. Férje Winston Beigel forgatókönyvíró.

Az Agymenők színészei a 10 éves közös munka minden percét élvezték (Fotó: Getty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top