Sztárok

Emlékszel még Rajra az Agymenőkből? Megdöbbensz, hogyan néz ki most!

Tavasszal búcsúzott az Agymenők sorozat, és néhány színész inkább elvonult az elmúlt hónapokban a reflektorfény elől. Ilyen a Rajt alakító Kunal Nayyar is, akire alig lehet ráismerni. De nem csak nála vannak nagy változások.

Raj, vagyis Rajesh Koothrappali tulajdonképpen az egyetlen karakter az Agymenőkből, akire a sorozat végén nem talál rá a szerelem. Az első évadokban még arra is képtelen volt, hogy beszéljen a lányok előtt, ám idővel – és néhány korty alkohol segítségével – ezt az akadályt azért sikerült leküzdenie.

A Rajt alakító színész, Kunal Nayyar élvezi a forgatások nélküli napokat. A sorozat befejezése után elmondta, hogy hosszabb időt szeretne a családjával Indiában, valamint a feleségével az Egyesült Államokban tölteni, így most ingázással telnek a hónapjai.

Raj, Agymenők, Kunal Nayyar

Így nézett ki 2007-ben a Rajt alakító színész, amikor az Agymenők sorozatot forgatták (fotó: Profimedia)

Az viszont nem biztos, hogy a rajongói felismernék, ugyanis rengeteget változott, mióta nem áll kamera előtt. A legfrissebb Instagram-posztja szerint most egy indiai esküvő vendége, és bizony nem lenne könnyű kiszúrni a tömegben. Figyeljétek csak!

Így néz ki most az Agymenők szereplője:

Mondjuk, nem csak ő változott sokat. Egyéb hírünk is van a sorozat egykori szereplőiről: a héten apuka lett a Leonard Hofstadtert alakító Johnny Galecki. A 44 éves színész 22 éves menyasszonya csütörtökön adott életet a kisfiúnak, akinek a nevét egyelőre nem tudni.

Egy kis nosztalgiából ide is tesszük az Agymenők egyik első csoportképét, amely 2009-ben készült: 

Az Agymenők sorozat szereplői: Jim Parsons, Simon Helberg, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar és Johnny Galecki 2009-ben (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

Ez pedig egy 2019-es kép, ami májusban készült, és az Agymenők összes szereplője együtt látható rajta:

Az Agymenők sorozat összes szereplője összegyűlt a Los Angeles-i Chinese Theatre előtt otthagyni a kézlenyomatát és az aláírását (Fotó: Albert L. Ortega / Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top