Sztárok

Először csinált ilyet Csobot Adél és Istenes Bence

És nagyon jól sikerült! Az énekesnő részletesen beszámolt mindenről.

Először ment külföldre nyaralni a családjával Csobot Adél. A 25 éves, kétgyermekes énekesnő és párja, Istenes Bence úgy döntött, idén Egyiptomba mennek nyaralni kisfiaikkal, a 3 éves Nátánnal és a hamarosan egyéves Ádinnal – írja a Blikk.

Mint Csobot Adél blogjából kiderül, a két nagymama is velük utazott az egyhetes nyaralásra, hogy a két gyerek után is szuper alakú énekesnő a párjával kettesben is tölthessen egy kis időt.

Az egy hét alatt megpróbáltunk minél több élményt, emléket gyűjteni. Egész napos hajókázáson vettünk részt, búvárkodtunk (tényleg felejthetetlen élmény marad), és ami az egyik legfontosabb: volt egy kis időnk egymásra is Bencével… Egy közös kis esti séta során, és a napfelkeltés quad-túra alatt (utóbbi miatt hajnali 3-kor kellett kelnünk, de a látványért megérte)”olvasható az énekesnő beszámolójában.

Csobot Adél egyébként azt is elárulta, hogy miért pont Egyiptomba utaztak a két kisgyerekkel: „Sokáig agyaltunk azon, hogy merre vegyük az irányt, mi lenne mindannyiunk számára a legmegfelelőbb hely. Annyit tudtunk biztosan, hogy tengerre vágyunk és nagyon-nagyon melegre. Na meg azt is, amire nagyon nem: hosszú repülőútra, két kisgyerekkel. Aztán egyszer csak felmerült Egyiptom, ahol van tenger és jó meleg… és végül is az út »csak« 4 óra.”

 

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top