nlc.hu
Sztárok
Czippán Anett megmutatta magát smink nélkül

Czippán Anett megmutatta magát smink nélkül

Czippán Anett igazán bevállalós, de jól áll neki.

Czippán Anett kendőzetlenül mutatta meg, hogy néz ki ébredés után. A csinos műsorvezetőnek nem lehet oka a panaszra, smink nélkül is csodaszép!

„Jó reggelt! Azt hiszem, erre hashtageljük a #nofilter -t! Ha esetleg találkoznánk valahol, ez én vagyok!” – írta fotója mellé Czippán Anett.

 A smink nélküli fotót természetesen a kommentelők sem hagyták szó nélkül.

„Rád férne egy ital. Az segít ilyenkor is” – írta az egyik. „Szeretnék én így kinézni ébredés után. nagyon szép vagy Anett !!!” – fűzte hozzá egy másik követő. „Hát én sminkben sem vagyok ilyen szép.Gyönyörű vagy smink nélkül” – tette hozzá egy harmadik hozzászóló.

A műsorvezető két éve szült, a testsúlyával már elégedett, a hasával azonban még nem. „A második szülésem után szétvált a hasizmom, ráadásul lassan mentek le a pluszkilók. Sportolni és diétázni kezdtem, és bár a felesleg lement, tehát súlyban már jó vagyok, a hasam még mindig nem lapos” – nyilatkozta korábban Czippán Anett.

(Nyitókép: Czippán Anett/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top