Sztárok

Megyeri Csillát Berki miatt nem hívták Máltára

Érdekes témákat érint a 24.hu Megyeri Csillával készült interjúja.

Megyeri Csilla utoljára a Gyertek át! című vetélkedőben szerepelt, előtte pedig sokáig a TV2 műsoraiban volt érdekelt. Mint kiderült, a Nyerő Párosba is hívták őket, de a másik csatornához szerződés kötötte, így nem ment – utólag megbánta. A 24.hu készített vele interjút, ahol többek között Berki Krisztiánnal és Ábel Anitával való viszonyáról is mesélt. 

„A legbátrabb páros című műsorba, azt csicseregték a madarak, hogy Berki Krisztián miatt nem jutottunk ki Máltára. Nagyon nem vagyunk jóban. (…) A műsor egyik stábtagja előtt hencegett azzal, ő intézte el, hogy ne hívjanak ki minket. Az Ázsia Expressz forgatása alatt sokat poénkodott, hogy dobjam le a ruhám, és üljek be mellé a medencébe. De engem ő nem mozgat meg” – fejtette ki a véleményét a botrányhősről Megyeri Csilla, majd Ábel Anitára tért át.

Berki többször mondta neki, hogy dobja le a ruháit (Fotó: Instagram)

„(…) Ábel Anita próbált bántani. Valószínűleg nem kedvel annyira. Azt mondta, hogy nem lát nagy produktumot az influenszerlétem mögött, pedig úgy gondolom, amivel pénzt lehet keresni, az igenis munka” – tette hozzá a tévés, aki elárulta, hogy nem a Gyertek át! volt az egyetlen műsor, ahol a színésznő bántotta, hiszen korábban a Drágám, add az életed! című produkcióban is szerepeltek Zsoltival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top