Sztárok

Nagy változás Pintér Tibor életében

Nem nélkülözi a családi szálat Pintér Tibor legújabb darabja, ám a társulat vezetője hosszú idő óta először nem játszik főszerepet színháza előadásában.

Nem akármilyen ajándék várja Demjén Ferencet musicalje, A szabadság vándorai jövő heti, szigetvári ősbemutatóján. Pintér Tibor nagy tisztelője az agyérgörcs után lábadozó zenésznek, egy különleges nyerget készíttetett a Kossuth-díjas legendának, mivel Demjén is rajong a lovakért – írja a Blikk.

A Szabadság vándorai című musical próbája a Kincsem Parkban 2019. augusztus 8-án, MTI/Szigetváry Zsolt

Bízunk benne, hogy Rózsi lesz annyira jól, hogy a saját szemével nézheti meg, mit alkottunk az ő örök érvényű dalainak a felhasználásával. Remélem, tetszik majd neki” – mondta a Nemzeti Lovas Színház vezetője, aki most először nem lesz főszereplő a társulata által bemutatott musicalben, de lovas kunsztokkal azért ezúttal is készül.

A zenés darabban Pintér Tibor jelenlegi kedvese, Jennifer mellett volt felesége, Janza Kata, valamint a színésznő jelenlegi szerelme, Pesák Ádám és exe, Szerényi László is szerepel, sőt Janza Kata 12 éves kisfia is színpadra lép.

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top