Sztárok

Nagyon kiakadt Köllő Babett

Teljesen felháborodott Köllő Babett, hogy a fiatal lányok számára rossz példaként tüntetik fel a Luxusfeleségek című műsort.

Köllő Babett házasságát évek óta megkérdőjelezik az emberek, pedig a luxusfeleség 15 éve él boldog kapcsolatban a férjével, és állítja: egyáltalán nem a pénze miatt szereti. Ezúttal a Valódi Nők csatorna ment neki a Feleségek luxuskivitelben című sorozatnak, a műsort ugyanis a Puncs.hu – Sugardaddy társkereső oldal támogatja – írja a Bors.

 „Egyes kutatások szerint az egyetemisták 10–17 százaléka a testéből tartja fenn magát! Mi lesz így a lányainkkal? (…) De miért lepődünk meg, amikor a Luxusfeleségek népszerűbbek, mint a hiteles médiaszereplők?!” – olvasható többek között a Valódi Nők csatorna közösségi oldalán közzétett bejegyzésben.

Most akkor burkoltan lek*rváztak minket? (…)  Mi közöm van ahhoz, hogy ki, vagy éppen milyen oldal a műsor támogatója? (…) Már nagyon elegem van abból, hogy állandóan lerib@ncoznak. 15 éve vagyunk együtt a férjemmel, és őszinte boldogságban neveljük a lassan tízéves közös gyerekünket. Nem értem, mi a probléma? Az, hogy nem szegény a férjem? (…) Csakhogy ezért mi is megdolgoztunk. Éjjel-nappal dolgozom, és soha semmit nem tesz alám a férjem” – fakadt ki az olykor perverz üzeneteket is kapó Köllő Babett.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top