Sztárok

Márkanév lehet Majkából

A tévés rapper (vagy rapper tévés?) levédetné a nevét.

A Bors írja, hogy augusztus 6-án védjegybejelentés érkezett a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hi­vatalának nyilvántartásába. A rapper saját tulajdonú cége, a DYMA MM Kft. kérvényezte a Majka név kizárólagos felhasználását, amelyet ha megkap, az oltalomtól számított 10 éven át kizárólagosan használhat. A lap megjegyzi, hogy ők úgy tudják, hogy hazánkban eddig csupán a Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas rendező, színigazgató Kerényi Miklós Gábor vé­dette le a KERO nevet, és hozzáteszik: nem bevett szokás a sztárok körében, hogy kizárólagosságot kérvényeznek a ne­­vüket, becenevüket illetően. A rapper azonban mégis szeretné csak a magáénak tudni a Majka bece-, majd művésznevet, amelyet a következő területeken kíván felhasználni:

Reklámozás: kereskedelmi ügyletek; kereskedelmi adminisztráció; irodai munkák. Valamint nevelés: szakmai képzés; szórakoztatás; sport- és kulturális tevékenységek.

Fotó: Majka Instagram

A Bors a védjegybejelentésről a nyilvántartásban szereplő képviselővel is szeretett volna beszélni, de ügyvédi titoktartásra hivatkozva a lap nem kapott további információt, és Majka sem kívánt nyilatkozni a té­mában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top