Sztárok

Solti Berni a Love Island stábtagjaként utazik Ciprusra

Solti Berni az RTL Klubnál kapott munkát, a Love Island stábjával utazik Ciprusra.

Solti Ádám és párja, Berni júniusban házasodtak össze, a nászútjukat pedig a Maldív-szigeteken töltötték. Egy ideje itthon vannak már, és belevetették magukat a munkába. Berni az utóbbi időben leginkább influenszerként kereste a kenyerét, most azonban az RTL Klub stábtagjaként Ciprusra utazik a Love Island forgatására.

Solti Ádám és Berni egy ideig távol lesznek egymástól (Fotó: Instagram)

„Tavasz óta megállás nélkül dolgozunk a műsoron, és nagyon örülök, hogy kint lehetek a többiekkel. Egyedül attól félek, hogyan bírjuk ki Ádámmal, hogy nem vagyunk együtt. Eddig két nap volt a leghosszabb idő egymás nélkül. Szerintem én fogom jobban megszenvedni a távollétet, jóllehet én látok világot, nekem lesz több élményben részem, ráadásul reggeltől estig dolgozni fogunk. Mégis aggódom, nekem ugyanis szükségem van arra, hogy egy-egy hosszú nap után bebújhassak Ádám mellé az ágyba, és erre ott nem lesz lehetőségem…” – mesélte a Story magazinnak Solti Berni

További részletekért keresd a magazint: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top