Sztárok

A gyerekvállalásról vallott Muri Enikő

Küzd az anyaszereppel az énekesnő, legalábbis egyelőre a színpadon.

Először alakít anyát színpadon Muri Enikő, ám a 29 éves énekesnő a való életben még nem érzi készen magát az anyaságra – írja a Blikk. Capuletné szerepét kapta meg a Rómeó és Júlia című musical Arénába tervezett előadásában, „ellenfelét”, a Montague család nagyasszonyát az 55 éves Détár Enikő, alakítja.

Bevallom, először tényleg sokkolt, amikor Kerényi Miklós Gábor felkért, hiszen nemrég múltam 29 éves, mit tudom én, mi fán terem anyának lenni” – árulta el Muri Enikő, akinek az életében jelenleg nem is téma a gyerekvállalás kérdése.

Fotó: MTI Fotó: Soós Lajos

Mint mondja, nem érzi még magát késznek. „Nem készültem fel arra, hogy lemondjak arról az életről, amiben most vagyok, a koncertekről, az utazásokról, az őrületről, ami a Sugarloaffal körülvesz (…) Lelkileg és érzelmileg is fel szeretnék készülni erre a dologra” – jelentette ki a tavaly súlyos nőgyógyászati műtéten átesett színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top