Sztárok

Félmeztelenül fotózták Madár Verát

Bikinifelső nélkül kapták le a tengerparton a Jóban Rosszban színésznőjét.

Pikáns fotózást vállalt be Madár Vera. A Jóban Rosszban sorozat Galambos Gyöngyijét alakító színésznő a horvát tengerparton nyaral éppen, és 5 fotó erejéig megvált bikinifelsőjétől, rajongói legnagyobb örömére.

Csodás pillanat egyszerre megmártózni a tengerben és a felkelő nap sugaraiban. Imádom, amikor a hajnali, kora reggeli órákban még minden csendes és nyugodt” – írta a képsorozathoz a házassági esküjét 3 éve megerősítő sorozatsztár.

Madár Vera méltán lehet büszke hibátlan alakjára. Erről rajongói is biztosították: „Gyönyörű sellőlány!”, „Elállt a lélegzetem is”, „Feltétlen szeretnék egy ilyen posztert”, „Csudiszép” – olvasható a kommentek között, a 38 éves színésznő pedig mindenkinek egyenként megköszönte a bókokat. Páran azonban jobban szerették volna szemből is látni színésznőt, ezért azt tanácsolták neki, hogy forduljon meg, a sorozatsztár ezekre a kérésekre viccesen reagált, nagy szmájlik kíséretében, többek között így: „Többször is megfordultam, csak éppen mindig olyankor fogyott ki a film a gépből.”

Kiemelt kép:  Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top