nlc.hu
Sztárok

Madár Veronika 17 évvel ezelőtt

Így festett a Jóban Rosszban indulásakor Madár Veronika

A 41 éves színésznő 2005-ben csatlakozott a Jóban Rosszban sorozat csapatához, aminek a sorozat végéig tagja volt.

Madár Veronika középiskolai tanulmányait drámatagozaton végezte, egyetemi diplomáit a Miskolci Egyetemen és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi karán szerezte televízió és film, elektronikus sajtó, kommunikáció szakirányon, illetve német szakon.

Számos önálló zenés estet és koncertet adott az elmúlt években. Rádiós műsorvezetőként is debütált, hiszen a Dunakanyar FM műsorvezetőjeként több műsorral jelentkezik. 2005-től Jóban Rosszban című telenovellában Galambos Gyöngyit alakította, talán innen ismerik ők a legtöbben.

Madár Veronika akkor és most

Madár Veronika a Jóban Rosszban sorozat forgatása közben 2005-ben. (Fotó: Ványi Ákos/solwee)

Számtalan jótékonysági programban vesz részt, főleg a fogyatékkal élő emberekért és az állatvédelem területén igyekszik segíteni. Érdekli a pszichológia, a filozófia és a vallástörténet is. 2010-ben ment férjhez, Landor Richardhoz, akivel hamarosan az RTL kedvelt műsorában, a Nyerő Párosban mérettetik meg magukat.

A házaspár sokszor megkapja azt a kérdést, hogy mikor jön már a baba, de eddig még nem volt életük középpontjában a trónörökös kérdése:

„Későn érő típus vagyok, mostanában érzem azt, hogy talán már itt lehetne az ideje. Szeretnénk, ha a kapcsolatunknak lenne egy csodálatos gyümölcse. De ez tényleg a jövő zenéje” – mondta a színésznő.

Évek óta autoimmun beteg

A színésznő betegségére nemrég derült fény, amikor indokolatlan fáradékonysággal orvoshoz fordult. A vizsgálatok után tudta meg, hogy a pajzsmirigye nem működik jól, a diagnózis pedig a hashimoto. Azóta gyógyszeres kezelés alatt áll.

„Ez egy autoimmun eredetű, igen gyakori pajzsmirigyprobléma. (…) Nekem is akkor tűnt fel, hogy valami nincs rendben, amikor fáradékonyságra lettem figyelmes, és néhány kiló felszaladt rám. Ekkor kezdtünk utánajárni, mi lehet a probléma. Minden reggelt egy szem tablettával kezdek. Rendszeresen járok kontrollvizsgálatokra, ilyenkor ellenőrzik az értékeimet, és az alapján határozzák meg, hány mikrogrammos gyógyszert kell szedni. Én már 4 félét is kaptam” – mondta korábban Madár Veronika.

Madár Veronika akkor és most

Fotó: Birton Szabolcs/solwee

Irigylésre méltó, bomba formában van

A genetikának is sokat köszönhet, de megtanult mértékletesen étkezni, és a mozgás is fontos része az életének.

“Egészen biztos, hogy a szüleimtől örökölt jó genetikának sokat köszönhetek. Amióta a koronavírus-járvány miatt otthon maradtunk, beállt egy rendszer az életemben. Igyekszem odafigyelni, hogy egészséges ételeket egyek. Figyelem a kalóriát, a szénhidrátbevitelt, de egyben azt is, hogy megfelelő tápanyag kerüljön a szervezetembe. Nem állítom, hogy mindig mindent megvonok magamtól, de számomra az elsődleges szempont a mértékletesség… Semmilyen titkom és trükköm nincs, azonban a mozgásra igyekszem figyelni. Otthon számos sporteszköz áll a rendelkezésemre, így nem kell elautóznom egy edzőterembe. Ennek sok előnye van, főleg az, hogy akkor iktatom be a mozgást, amikor az időm megengedi” – mondta Madár Veronika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top