nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Madár Veronikáék estek ki elsőként

Madár Veronikáék a Nyerő Páros első kiesői, egy szavazatot sem kaptak

Könnyek között búcsúztak el tőlük a többiek.

Madár Veronika és párja, Lotfi Begi és felesége, valamint Zdroba Patrik és barátnője kerültek veszélyzónába az első szimpátiaszavazáson. A többi párosnak közülük kellett kiválasztani egyet, akiket játékban szeretnének tartani.

Madár Veronika

Madár Veronikáék számára véget ért a Nyerő Páros (Fotó: Sajtóklub)

Lotfi Begiék három szavazatot is kaptak (Megyeri Csilláék, Hódi Pameláék és Muri Enikőék is Begiékre rakták a jelüket), míg Zdroba Patrikék egyet (Törőcsik Daniék tették rájuk a voksukat), Madár Veronikáék azonban nulla szavazattal kénytelenek voltak elhagyni a villát, számukra véget ért a verseny.

„Amit ettől a játéktól kaptunk, az elsősorban a közös élmény. Egy más típusú élmény, amikkel találkozunk a hétköznapjainkban és, hogy mindezt így együtt élhettük meg, ezt nagyon élveztem” – vallotta be Madár Veronika párja, Landor Richárd.

Zdroba Patrikék ugyan örültek, hogy játékban maradhattak, de bántotta őket, hogy azok, akikkel jóban vannak a villában, nem mellettük voksoltak. Az énekes a szívére vette, hogy Hódi Pameláék és Megyeri Csilláék sem rájuk szavaztak.

„Nagyon örültünk, hogy itt maradhattunk, viszont nagyon magam alatt voltam, nagyon bántott az, hogy egyik részről sem jött egyetlen szavazat sem. És most itt vagyunk, egymás szemébe nézünk, de közben nagyon sok kérdőjel lebegett a szemem előtt. (…) Pont az a két ember, akivel a legközelebb voltam. (…) Ez a világon a legmeglepőbb volt, ami történt, hogy se a Pamitól, se a Csillától nem kaptam egy szavazatot sem” – panaszkodott Patrik a kamerák előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top