nlc.hu
Sztárok

Hashimoto betegséggel küzd Madár Veronika

Egy alattomos betegség keseríti meg Madár Veronika életét

Gyógyszeres kezelés alatt áll a Jóban Rosszban egykori sztárja.

Három évvel ezelőtt derült fény Madár Veronika betegségére. A 41 éves színésznő indokolatlan fáradékonyságával fordult orvoshoz, majd a vizsgálatok után tudta meg, hogy a pajzsmirigye nem működik jól, a diagnózis pedig a hashimoto. Azóta gyógyszeres kezelés alatt áll – írja a Bors.

Madár Veronika

Madár Veronika szerint egyre több nőt érint ez a betegség (Forrás: TV2 / Több mint TestŐr – videó)

„Ez egy autoimmun eredetű, igen gyakori pajzsmirigyprobléma. (…) Nekem is akkor tűnt fel, hogy valami nincs rendben, amikor fáradékonyságra lettem figyelmes, és néhány kiló felszaladt rám. Ekkor kezdtünk utána járni, mi lehet a probléma” – mesélte a bulvárlapnak.

Amióta diagnosztizálták nála a hashimotót, gyógyszeres kezelést kap. „Minden reggelt egy szem tablettával kezdek. Rendszeresen járok kontrollvizsgálatokra, ilyenkor ellenőrzik az értékeimet, és az alapján határozzák meg, hány mikrogrammos gyógyszert kell szedni. Én már 4 félét is kaptam” – mondta el Madár Veronika, aki szerint ez egy alattomos betegség, ezért időben észre kell venni a tüneteket.

Olvass még Madár Veronikáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top