Sztárok

Véget ér a Balatoni Nyár című műsor

A hét végén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár.

A Balatoni Nyár című magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát. Rátonyi Kriszta elárulta, nem csak a műsort, a kollégákat is hiányolni fogja most, hogy véget érnek a balatoni munkanapok. 

Egy hullámhosszon voltak Forró Bencével (Fotó: Balatoni Nyár)

„Eddig talán ez volt a legjobb Balatoni Nyaram – mesélte Rátonyi Kriszta, aki az utolsó adáshét egyik házigazdája. – A műsorvezetőtársammal, Forró Bencével nagyon egy hullámhosszon voltunk, könnyű, gördülékeny és a vártnál is jobb volt a közös munka, és a nézői visszajelzések alapján úgy tűnik, ők is szerettek minket és azt, amit csinálunk. A forgatásokon túl is sok időt töltöttem lenn, a Balatonnál, így nálam ezen a nyáron a pihenés és a munka kiegészítette egymást.”

A műsorvezető már sokadjára dolgozik a Balatoni Nyárban, így a műsorkészítők jó részét ismeri, elárulta, idén civilben is sok időt töltött együtt a kollégáival. „A stábbal nagyon összekovácsolódtunk, összetartó csapat lettünk, sok közös programon vettünk részt a környéken, igazi barátságok szövődtek” – mondta, majd hozzátette, nagyon fog hiányozni mindenkinek az itt töltött jó néhány hét és a balatoni munka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top