Sztárok

Maga James Bond látogat el Magyarországra

A miskolci Cinefest vendége lesz George Lazenby, aki az Őfelsége titkosszolgálatában című James Bond-filmben játszotta el a 007-est.

Az idén ötvenéves James Bond-film, az Őfelsége titkosszolgálatában gálavetítésére, klasszikus közönségtalálkozóra és a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál életműdíját átvenni érkezik Miskolca a nyolcvanesztendős George Lazenby

George Lazenby az Őfelsége titkosszolgálatában című Bond-filmben (forrás: InterCom)

A CineFest közönsége szeptember 19-én láthatja a Ki látta őt meghalni? című olasz giallót, amelynek ugyancsak George Lazenby a főszereplője. Szeptember 20-án pedig az Őfelsége titkosszolgálatában Magyarországon először lesz látható digitálisan felújított 4K-változatban. A vetítést követően a közönség személyesen is találkozhat, beszélgethet az ausztrál színésszel, aki ebben az egy filmben játszotta el a 007-es titkos ügynököt, de a rajongók a mai napig az egyik legjobb Bond-epizódként tartják számon az 1969-es filmet. 

Szeptember 20-án a színész nyilvános mesterkurzust is tart a fesztiválon. Szeptember 21-én, a záróünnepségen adják át a CineFest életműdíját Lazenbynek – adta hírül a fesztivál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top