Sztárok

Gáspár Zsolti ezért akarta feladni az Ázsia Expresszt

Teljesen összeomlott Gáspár Evelin nagybátyja, csapattársai segítségét kérte.

Mint a hímes tojásra, úgy vigyáz egyetlen fiára, a 18 éves Nikolászra édesapja, Gáspár Zsolti, akit olyannyira megviselt imádott gyermeke hiánya Srí Lankán, hogy már a harmadik napon az Ázsia Expressz 2. feladását fontolgatta. Nikolász ugyanis egy igen ritka, idegrendszerre is kiható genetikai eredetű bőrbetegségben, neurofibromatosisban szenved, a forgatással egy időben pedig fontos vizsgálatokon esett át itthon – írja Bors.

A lelkem sajog, és már az őrület határán vagyok. Haza akarok menni! (…) Abba, hogy a kis Nikolász nincs velem, belepusztulok” – sírta el magát kamerán kívül a vegetáriánus Gáspár Zsolti, aki szerette volna rábeszélni játékostársait, hogy az első kiválasztásnál Evelinre és rá tegyék a voksukat, és őket küldjék hajszázni, mert szeretne kiesni.

Hazaérve szerencsére jó híreket kapott. „Volt mindenféle vizsgálaton, amíg én kint voltam, (…) és az eredményei kiválóak. Most már kijelenthetem, hogy Nikolász jól kijött a betegségből, és 2019-re meggyógyult” – árulta el.

Kiemelt kép: azsiaexpressztv2 / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top